VIVAnews Forums
Welcome to VIVAforum!
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25 February 2009, 07:35
lombokpost's Avatar
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
lombokpost is an unknown quantity at this point
:ngumpul: Komputer Tercanggih

http://lombokpos.blogspot.com/
Look what the mail truck dragged in! After first announcing the X8 in early September (where we got our first look and photos of the mouse), Microsoft has finally shipped the latest addition to the Sidewinder gaming mouse family. The X8 adopts Microsoft’s proprietary Bluetrack technology, which empowers it with 4000 DPI tracking resolution (scalable from 500) and the ability to work on almost any surface. We tested this claim on five different surfaces, from a rough wood desk to Styrofoam board and even coarse carpet. The mouse worked fine (though understandable not perfectly smooth) on all of our test surfaces, and only failed when we tried moving it over glass.
Reply With Quote
  #2  
Old 1 March 2009, 05:17
Elnova's Avatar
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Otanaha Fort-Gorontalo
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Elnova is on a distinguished roadElnova is on a distinguished roadElnova is on a distinguished road
Default

kalau ini bagaimana????

Kencang larinya, kencang juga harganya

YoYotech mengeluarkan produk PC baru dengan procesor baru. Tipe Fi7epower MLK1610 PC dikatakan PC paling cepat sekarang ini.
Mengunakan procesor Intel Core i7 965 Extreme Edition, tetapi procesor di overclock sampai 3.73Ghz.
Perangkat lain adalah board dengan X58, 9GB DDR3, 80GB dari Intel X25 SSD, 1TB harddisk, Radeon HD 4870 X2 2GB GDDR5.

Harganya $6337.

liaht disini:
http://www.yoyotech.co.uk/yoyotech-i...-p-646470.html
__________________
tarif internet bakal turun lagi....
Reply With Quote
  #3  
Old 27 March 2009, 19:08
handsomeman's Avatar
Gold Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Planet Earth
Posts: 5,141
Thanks: 19
Thanked 32 Times in 22 Posts
handsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to allhandsomeman is a name known to all
Default Super Computer - HECTOR

Teknologi sudah menjadi sesuatu yang terbesar di duinia. Komputer-komputer super adalah pengiriman pengetahuan terbaik saat ini, satu yang paling populer disebut HECToR. Komputer yang disebut HECToR dapat membantu menjawab beberapa pertanyaan terbesar dalam pengetahuan. HECToR adalah salah satu negara komputer tercepat dan salah satu yang paling berkuasa di Eropa. Hal itu akan memungkinkan kami melakukan penelitian bahwa tidak bisa menggunakan cara lain dengan mudah. Penelitian didasarkan pada kekuatannya untuk mempelajari arus samudra HECToR yang memungkinkan untuk membangun bagian-bagian kecil dalam memajukan penggabungan komputerHECToR untuk membuat pesawat perang yang lebih tidak terlihat oleh radar. Proyek-proyek lainnya termasuk penelitian superkonduktor, mesin pembakar, dan material-material baru. Pada saat ini ilmuwan sangat tertarik pada super komputer yang compatibel karena mereka tahu itu; ilmuwan bekerja di lapangan berinterval dari kosmologi dan fisika atom ke simulasi bencana dan peduli kesehatan akan juga memakai komputer. Mesin ini adalah salah satu penemuan yang paling dan terbesar saat ini, beberapa ilmuwan berkata"inilah teknologi yang kami cari" mesin ini yang berdiri atas nama HECToR yang berarti High-End-Computing-terascale-Resource. Super komputer ini dibuat di USA dan pemimpin pabriknya berada dalam salah satu perusahaan yang bertanggung jawab yang disebut Cray.Inc. Mereka puas dengan salh satu potensi ilmu pengetahuan. HECToR.CRAY>INC di publikasi tahun ini, dan digunakan untuk mempelajari hal terpenting dalm pemerintahan dalam bidang senjata nuklir tanpa perlu pengujian bawah tanah. Teknologi berkembang sangat cepat dan super-komputer akan segera selesai, bukan sejauh ini yang terbesar di dunia.
Reply With Quote
  #4  
Old 10 April 2009, 12:13
Elnova's Avatar
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Otanaha Fort-Gorontalo
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Elnova is on a distinguished roadElnova is on a distinguished roadElnova is on a distinguished road
Default

tapi itukan kelas super komputer, bukan kelas desktop / laptop :iconbiggrin:
__________________
tarif internet bakal turun lagi....
Reply With Quote
  #5  
Old 28 December 2010, 08:15
mosewijaya's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 145
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
mosewijaya is an unknown quantity at this point
Default

$6337 ???

Server di kantor gue aja gak segitu harganya..
__________________
- Bali Hotels - Bali Villas - Hotel Murah di Bali
Reply With Quote
  #6  
Old 29 December 2010, 20:56
hktoyshop's Avatar
Super Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: http://hk-toys.com
Posts: 35,473
Thanks: 13
Thanked 568 Times in 359 Posts
hktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top memberhktoyshop super top member
Default

mahal amat yah harganya...........
__________________
mampir gan di mari blog ane yang pingin ketawa
http://gambar.humor-jorok.com
Reply With Quote
  #7  
Old 30 December 2010, 00:00
ekovirtua's Avatar
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ekovirtua is an unknown quantity at this point
Default

Harganya itu lho bikin puyeng
Reply With Quote
  #8  
Old 23 January 2011, 11:48
bahrul_binsofyan's Avatar
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 114
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bahrul_binsofyan is an unknown quantity at this point
Default

blog nya hilang brad......
Reply With Quote
  #9  
Old 8 February 2011, 02:45
bloggerr's Avatar
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 52
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
bloggerr is an unknown quantity at this point
Default

walah mana tuh ////
Reply With Quote
  #10  
Old 9 March 2011, 23:43
kora-kora kuya's Avatar
Gold Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: KotaKita
Posts: 5,001
Thanks: 11
Thanked 8 Times in 3 Posts
kora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top memberkora-kora kuya super top member
Default

Quote:
Originally Posted by bahrul_binsofyan View Post
blog nya hilang brad......
kamana yauw ...
__________________
this is signature na > > >

yang kucari hanyalah k e d a m a i a n ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
komputer tercanggih

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +7. The time now is 19:06.