VIVAnews Forums
Welcome to VIVAforum!
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28 February 2013, 12:04
lemur's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: 20
Posts: 592
Thanks: 0
Thanked 29 Times in 28 Posts
lemur is an unknown quantity at this point
Default FOTO: Kumpulan Editan Foto Ekspresi Lucu Puyol Saat El Clasicco


Beberapa hari setelah laga El Clasicco saat Madrid berhadapan dengan Barcelona di Nou Camp, yang akhirnya dimenangkan oleh Real Madrid dengan skor telak 3-0 banyak foto hasil editan yang beredar di dunia cyber tentang terkecohnya Puyol oleh Di Maria.

Puyol merupakan salah satu pemain senior Barcelona sekaligus Captain kesebelasan Barca. Di Maria pemain Real Madrid berhasil mengecoh pemain senior ini, Puyol terlihat terjatuh "split" saat berusaha menahan laju dari Di Maria saat akan menjebol gawang Barcelona untuk yang ke dua kalinya.

Bagaimana ulah Photoshoper tersebut?? yuk kita lihat di sini















Reply With Quote
  #2  
Old 1 March 2013, 15:48
ikada's Avatar
Platinum Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: pati
Posts: 23,658
Thanks: 80
Thanked 421 Times in 306 Posts
ikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top memberikada super top member
Default

hahahaha kurang kerjaan nih yg ngedit tdi gokil banget ya
Reply With Quote
  #3  
Old 10 March 2013, 14:45
Ekobuds's Avatar
New Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: 20
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ekobuds is an unknown quantity at this point
Default

maap ralat sedikit, itu skornya 3-1 untuk Real Madrid
kocak banget fotonya
Reply With Quote
  #4  
Old 10 March 2013, 17:44
c_31_ Male
Guest
 
Posts: n/a
:getokk:

gimana nih ekspresi puyol kalo dia ngelihat?
Reply With Quote
  #5  
Old 16 March 2013, 13:12
ZONAGAYAdotCOM's Avatar
New Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: 20
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ZONAGAYAdotCOM is an unknown quantity at this point
Default

digocek sama Di maria jdai kocar kacir deh pertahannnya
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +7. The time now is 09:11.